Home

De Schalm voor; Ontmoeten, recreëren, vergaderen, feesten en lunchen.

De Schalm is een sociaal cultureel centrum dat zich ten doel stelt “een centrum voor welzijn in stand te houden ten behoeve van de gehele bevolking van De Meern”. De Schalm heeft een bijzondere relatie met de parochie van de R.K. Kerk.


Hulp via De Schalm in verband met de Coronacrisis:

Bij De Schalm hebben zich vrijwilligers gemeld die ouderen en mensen in de vitale beroepen die het nu erg druk hebben, in De Meern willen helpen in deze moeilijke dagen.

Te denken valt aan:
-boodschappen doen
-brieven posten
-hond(je) uitlaten
en mogelijk nog andere hulp.

Op telefoonnummer   0644686852    zijn we tussen 09.00 en 17.00 uur bereikbaar!

Vriendelijke groet: vrijwilligers van De Schalm.


De Schalm organiseert diverse activiteiten voor zowel jong als oud en biedt tevens de gelegenheid tot sociale, culturele, vormende en recreatieve activiteiten in of vanuit haar centrum. De Schalm heeft beroepskrachten in dienst en daarnaast zijn 80 vrijwilligers actief om al onze activiteiten mogelijk te maken! Deze vrijwilligers zijn georganiseerd in diverse verschillende overlegvormen. Meer informatie over de organisatie van De Schalm vindt u onder het kopje “Organisatie”.


Daarnaast zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers! Voel je je betrokken of zou je graag wat meer willen weten over het vrijwilligerswerk in De Schalm, dan kan je contact opnemen met de coördinator van De Schalm, Sabina Fokken tel: 030-6662609 of stuur een e-mail naar info@schalmdemeern.nl

OP HET MOMENT ZIJN WE DRUK BEZIG MET ONZE NIEUWE WEBSITE, DEZE WEBSITE IS NIET MEER HELEMAAL UP TO DATE OP ONZE ACTIVITEITEN KALENDER NA. WE HOPEN OP UW BEGRIP HIERVOOR.


Voor contact met het bestuur van De Schalm;
Marga Lieshout, voorzitter . margalieshout@gmail.com
Bernard Hofte, secretaris, bhofte@casema.nl
 Activiteiten kalender

HULP VIA DE SCHALM IN VERBAND MET CARONACRISIS:

23-03-2020

NIEUWE MAATREGELEN OMTRENT CARONAVIRUS

16-03-2020

WORDT VERWACHT IN DE SCHALM !!!!

14-11-2020

 Adverteerders
Bezoek onze Facebook pagina Bezoek onze Twitter pagina